Бившият състезател Мартин Стоев заяви в интервю за предаването Арена спорт

...
Бившият състезател Мартин Стоев заяви в интервю за предаването Арена спорт
Коментари Харесай

Мартин Стоев: Бих застанал начело на националния отбор по Волейбол

Бившият играч Мартин Стоев съобщи в интервю за предаването " Арена спорт " по БНТ1, че би застанал отпред на мъжкия народен тим по волейбол.

Той добави, че би се нагърил с отговорността да класира отбора на Олимпийските игри в Лос Анджелис през 2028 година, само че не и на тези в Париж през 2024 година

" Не мога да кажа дали ще съм идващия селекционер на националния тим. Това може да го каже единствено Българската федерация по волейбол. Още не съм получавал предложение. Казвал съм, че бих приел поста в дълготраен проект - най-малко до квалификацията за Олимпийските игри в Лос Анджелис през 2028 година И в най-смелите ми фантазии не съм си представял класиране за Игрите в Париж ", показа той.

" С оглед на игрите, които демонстрираме, имам подозрения по отношение на класирането ни на Игрите в Париж. Последните години не сме посочили нищо. Аз не видях тим, а група от хора, които нямат безусловно никакво предпочитание да играят за националния тим. Друга част са демотивирани. Имаше и 2-3 млади запалянковци, които угаснаха с течение на времето ", добави той.

Под управлението на Мартин Стоев волейболистите завоюват бронз на Световното състезание през 2006 година и бронз от Световната купа през 2007 година

" Лъвиците " отпаднаха от Световното състезание по волейбол

Допуснахме съкрушителна загуба от Канада
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР